Laat me je meenemen naar rommelmarkten en beursjes, naar Oostende en omstreken, naar de zee en de duinen, naar tweedehandswinkels en doe-het-zelf-projectjes, naar overzeese avonturen, maar vooral... laat me je meenemen naar mijn thuis.

zondag 8 maart 2015

De eerste warme zonnestralen.

Al gans de week werd het overal verkondigd aan wie het horen wou: zondag wordt een echte  zondag! Iedereen keek er naar uit: de eerste echte warme zonnestralen, een terrasje, wandelen, fietsen, de tuin op orde brengen,... Het leven zou terug naar buiten komen. Eindelijk!
 
Vanochtend piepten die bewuste zonnestralen vanonder de gordijnen en begon de dag extra vroeg. Zalig toch, dat het mooie weer je die extra duw geeft om uit bed te komen. Even voor chauffeur spelen voor de sweety (er zijn mensen die moeten werken, jammer genoeg) en een bescheiden rommelmarktje gaan bezoeken alvorens ik de auto bij m'n mams thuis afzet. Dan even in de tuin gevlogen (lees: bergen onkruid uitgetrokken!) en terug onder moeders vleugels om spaghetti te eten. Nomnom!
 
Onze wandelroute
 
Na het eten zijn we de polders rond Oostende ingetrokken, want op een dag als deze, wil je het centrum zo veel als mogelijk vermijden! We kozen wandelroute "De Oostendse Kreken" uit om samen met de hond (letterlijk) in het slijk te ploeteren. Weliswaar goed ingeduffeld, want die zon geeft enkel warmte als je achter een raam zit (no kidding). Een echte aanrader! Een kwartier wandelen en je waant je al in een volledig andere regio. Je ziet vanzelf wel dat het niet altijd de zeedijk moet zijn hé!
 
 
Wegeltjes en paadjes
Mams en Iggy


Fauna en flora

Polderzicht

Iggy
 

Geen opmerkingen: